Милош Ражнатовић / - Милош Ражнатовић
01/02/2022 u 23:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милош Ражнатовић поднио оставку, цетињски ДПС не да мјесто градоначелника СДП-у

Већина чланова Општинског подбора Цетиња је била против могућности да се Социјалдемократској партији препусти мкјјесто градоначелника пријестонице

Предсједник Општинског одбора Демократске партије социјалиста Милош Ражнатовић поднио је оставку на ту функцију, сазнаје портал Дана из извора из цетинјског одбора ДПС-а.

На сједници Општинског одбора расправљало се о конституисању власти у пријестоници. Већина чланова Општинског подбора Цетиња је била против могућности да се Социјалдемократској партији препусти мкјјесто градоначелника пријестонице, а један од највећих заговорника да ДПС-у припадне то мјесто је управо Ражнатовић.

Према нашим незваничним информацијама у ОО ДПС Цетиње сумњају да партијска централа покушава да тргује мјестом првог човјека пријестонице, односно да за попуштање СДП-у, заузврат добију подршку на изборима у Подгорици, па је могуће да је Ражнатовић због тога поднио оставку.

Иначе, координатор Демократске партије социјалиста за Цетиње је потпредсједник ове партије и градоначелник Подгорице Иван Вуковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 02:42