Дејан Милошевић / - СД
25/10/2021 u 19:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милошевић одбору предлаже самосталан наступ Социjалдемократа на Цетињу

Утицај Социjалдемократе и 2017. год нам даjе за право да на предстоjећим локалним изборима очекуjемо jош бољи резултат и и да jош значаjниjе партиципирамо и утичемо на правац развоjа града, казао је Милошевић

Предсjедник ОО СД Цетиње, Деjан Милошевић, предложиће одбору самосталан наступ на изборима коjи су заказани за 5. децембар 2021. године.

– Социjалдемократе Цетиња су 2017. године доминантно утицале на правац дjеловања локалне самоуправе у смислу стављања акцента на консолидациjу локалних jавних финансиjа, као и на расподjелу у том тренутку наjбољих кадрова на одговорне позициjе. Стога мислимо да нам то даjе за право да на предстоjећим локалним изборима очекуjемо jош бољи резултат и у будућоj локалноj власти jош значаjниjе партиципирамо и утичемо на правац развоjа града.

Увjерени да грађани Цетиња препознаjу рад представника СД-а у локалноj власти, самосталан излазак на овим изборима видимо као прилику да, кроз jош већу партиципациjу, у наредне четири године добиjемо прилику да у значаjниjоj мjери остваруjемо наш програм и радимо све да грађанке и грађани Цетиња живе боље – рекао jе Милошевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:17