Andrej Milović / - PORTAL DAN
10/08/2023 u 18:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milović: Mafija se najbolje štiti neznanjem, to je ono što smo od Abazovića i Adžića vidjeli

- Grupaciji koja ima milijarde, za tri godine našli su petarde - dodao je on

Funkcioner pokreta Evropa sad Andrej Milović poručio je da se mafija najbolje štiti neznanjem, a to je, kako je dodao, ono što su svi vidjeli za tri godine od premijera Dritana Abazovića i ministra unutrašnih poslova Filipa Adžića.

- Sjećate li se kada su me Dritan Abazović i Filip Adžić zbog kritike na račun ove akcije optužili da sam na strani mafije i da štitim mafiju? Epilog njihove "velike" akcije, u kojoj su zaplijenili gasni pištolj i petarde, je prekršajni nalog od 50 eura (slovima: pedeset eura). Grupaciji koja ima milijarde, za tri godine našli su petarde - naveo je Milović.

Epilog racije u hotelu Podgorica: Milikiću prekršajni nalog, u autu nađen pištolj "plašljivac"

On je dodao da je njegova poruka i tad i sad, je bila da se ne radi o stvarnoj borbi protiv mafije nego o političko-propagandnoj akciji u svrhu samopromocije koja neće dati rezultat.

- Ponoviću, mafija se najbolje štiti neznanjem i nestručnošću, to je upravo ono što smo od Abazovića i Adžića vidjeli za ove tri godine koliko imaju monopol nad bezbjednosnim sektorom i ovo je upravo razlog zbog kog su oni trajno isključeni iz ovog sektora, koja god vlada bila - napisao je Milović na Tviteru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 04:43