/ -FOTO: ANDREJ MILOVIć
07/02/2023 u 13:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milović: Posle nove serije neistina, nema dileme da Medojević pomaže budućem kandidatu DPS-a

Dok god su Nebojša Medojević i djelovi DF-a na istom fonu sa DPS-om, dokaz je da smo na dobrom putu i da ih je strah od pobjede Pokreta Evropa sad i Milojka Spajića - kazao je Milović

Nakon što je uhvaćen u neistini kada je tvrdio da je automobil ispred famozne kuće u Muo od oca Milojka Spajića, te demantovan i od strane samog vlasnika automobila, Nebojša Medojević nastavlja kampanju protiv predsjednika Pokreta Evropa sad! Milojka Spajića sa novim-starim neistinama - da Spajić nije imao novca da kupi stan 2018. godine (dakle dvije i po godine prije ulaska u politiku), kazao je član Pokreta Evropa sad Andrej Milović.

- Kako se jasno vidi iz ranije pokazane dokumentacije, stavljamo na uvid dokaz - Ugovor o kupoprodaji stana, gdje se jasno vidi da je Spajić potpisao Ugovor o kupoprodaji nepokretnosti 30. maja 2018. godine, koji je nakon toga i ovjeren kod notara (javnog beležnika), te izvršio svoje obaveze po to ugovoru. Dakle, stan je kupljen prije politike i plaćen prije politike - naveo je Milović.

Zašto Medojević vodi kampanju protiv Spajića, kako dodaje, postaje jasno i očigledno svima, radi ono što je upravo tokom cijele svoje političke karijere radio - bio plaćeni politički džuboks, kojem se plati da vodi kampanju protiv targetiranih lica, dok targetirana lica ne plate njemu da prestane, te je na taj način dva put zarađivao na istoj osobi. 

- Obećavamo mu da od nas neće dobiti ni centa jer je i tako dosta novca pojeo građanima, koji ga već decenijama plaćaju, a koji su mu riješili i prvo stambeno pitanje, s obzirom da je od države Crne Gore - Duvanskog kombinata Podgorica već dobio stan devedesetih godina, što očito ne sprečava ovu moralnu gromadu da napada druge koji su kupili stan od svog novca - kazao je Milović.

Kako navodi, posle nove serije neistina, nema dileme da Medojević pomaže budućem kandidatu DPS-a, te se trudi da nekako u drugi krug ubaci kandidata DF-a, kojem je drugi krug daleko i od očiju i od srca, a što je glavna nada i želja DPS-a.

- Dok god su Nebojša Medojević i djelovi DF-a na istom fonu sa DPS-om, dokaz je da smo na dobrom putu i da ih je strah od pobjede Pokreta Evropa sad i Milojka Spajića - zaključio je Milović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:16