Milojko Spajic / MILOJKO SPAJIC - LAZAR RUZIC
06/08/2022 u 19:29 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ministarstvo prosvjete: Spajić ostavio prazan budžet, gomile nebuloza i neistina

Još jednom pozivamo samozvanog eksperta, da prestane sa neargumentivanim napadima, te da se mane političke priče kada je riječ o rješavanju ozbiljnih, nagomilanih problema, navode iz MP

Iz Ministarstva prosvjete Crne Gore su saopštili da "propali ekonomski stručnjak Milojko Spajić, nastavlja sa svojom populističkom pričom, zaboravljajući da jedino što je ostavio svojoj državi jeste prazan državni budžet i gomile ekonomskih i političkih nebuloza i neistina".

- Usput, da priupitamo ovog „ekonomskog maga“ zašto u periodu dok je bio na vlasti nije makar pomogao da se priča oko problema budvanskih prosvjetara pokrene sa mrtve tačke, nego je, kao i mnogi prije njega, ćutke prelazio preko ovakvih i sličnih problema koji opterećuju građane Crne Gore.Još jednom podsjećamo da  Ministarstvo prosvjete od starta dijeli sudbinu prosvjetara iz Budve, te da smo u tom pravcu inicirali raspravu i na samoj sjednici Vlade. U skladu sa zaključcima, naravno da  će biti ispunjene finansijske obaveze, ali uz uspostavljanje potpune kontrole nad trošenjem sredstava, koja se po osnovu rješavanja stambenih potreba izdvajaju iz budžeta Crne Gore. Ministarstvo prosvjete još jednom poziva samozvanog eksperta, da prestane sa neargumentivanim napadima, te da se mane političke priče kada je riječ o rješavanju ozbiljnih, nagomilanih problema, koji su, dijelom, i njegova direktna zasluga. Umjesto da makar ćuti, on nastavlja da dijeli lekcije bez ikakvog stida i srama, ne objašnjavajući kako je za 16 mjeseci mandata  trošio  nemilice pare građana Crne Gore. I zato, Milojko Spajiću, prestani sa pokušajima profiterstva nad tuđim životnim problemima- navode u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. septembar 2022 22:50