Милатовић и Радуловић / - Дан
17/03/2022 u 17:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Министри Радуловић и Милатовић заказивали тучу, а и Весна Братић ушла у свађу са Јаковом

Према сазнањима портала Дана, Радуловић је реаговао тврдећи да га је током његовог излагања на сједници Јаков милатовић константно провоцирао добацујући му непримјерене ријечи

Инцидент који је умало завршио тучом министара економског развоја Јакова Милатовића и вањских послова Ђорђа Радуловића завршен је помирењем, потврђено је порталу Дана из више извора.

До инцидента је дошло одмах након прекида данашње сједнице Владе, на којој је требало да буде усвојена одлука о проширењу санкција Руској Федерацији.

Према сазнањима портала Дана ,Радуловић је реаговао тврдећи да га је током његовог излагања на сједници Јаков милатовић константно провоцирао добацујући му непримјерене ријечи.

Након тога је умало дошло до туче јер Милатовић није хтио да се "повуче".

- Почни да тренираш, требаће ти - добацио је Радуловић Миулатовићу, наглашавајући да ће се "сигурно срести".

Према изворима нашег портала, до помирења је ипак дошло. На интервенцију осталих колега и чланова Кривокапићевог кабинета двојица министара су након инцидента сјели и разговарали.

- Испричали су се, ријешили све дилеме и братски помирили - казао је Дану један од чланова Владе који је присуствовао инциденту.

Остало је нејасно како се завршиуо сукоб министра Милатовића са министарком просвјете, науке, културе и спорта Весном Братић. И она је након прекинуте сједнице "повукла за рукав" младог политичара и упозотила га.

- Мораш да пазиш како се понашаш према мени. Никада више да ми ниси увриједио и ругао. Све си то радио док сам говорила пред осталим члановима владе - била је љута министарка Братић.

Из Владе је раније данас саопштено да сједница Владе није прекинута само у процедуралном дијелу, већ и у исказаном непоштовању и непристојном понашању министра Радуловића према премијеру Здравку Кривокапићу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 21:50