Ilustracija / Arhiva
30/01/2023 u 14:20 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vasilije Ivanović i Miodrag Bulatović potpredsjednici SO Kolašin

Na današnjoj sjednici SO Kolašin, za potpredsjednika opštine Kolašin izabran je Miodrag Miki Bulatović, diplomirani saobraćajni inženjer

Vasilije Ivanović (Evropa sad) i Miodrag Bulatović (Socijalistička narodna partija) novi su potpredsjednici Opštine Kolašin.

Za njihovo imenovanje saglasnost su dali svi prisutni odbrnici i vladajuće većine i opozicije, izuzeb odbornika Pokreta Zajedno gradimo Kolašin (DPS, SDP, SD i nestranačke ličnosti) Bojana Zekovića, koji je bio uzdržan.

- Na današnjoj sjednici SO Kolašin, za potpredsjednika opštine Kolašin izabran je Miodrag Miki Bulatović, diplomirani saobraćajni inženjer, član Glavnog i Izvršnog odbora SNP CG - saopštili su iz SNP-a.

Većinom glasova razrješeni su stari, odnosno, imenovani novih članova odbora direktora opštinskih preduzeća Komunalno i Vodovod i kanalizacija.

Takođe, imenovan je, nakon razrješenja pređašnjeg, novi Savjet Centra za kulturu. Opozicija je dala primjedbu da u tim odborima i Savjetu nema njihovih predstavnika.

Odbornici su usvojili etičke kodekse predstavnika, funkcionera, službenika i nemaještenika u lokalnoj saoupravi. Dali su saglasnost i na prenošenje prava svojine na građevinsko zemljište Sindikatu bezbjednosnih institucija za potrebu izgradnje stambene zgrade.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:22