Иван Митровић / - Фото: ДПС
18/10/2022 u 16:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mitrović: Izvještaj DRI dokazao Spajićeva nepočinstva

Kako dodaje, sve što je činio za vrijeme svog mandata i na šta je i danas usmjereno njegovo političko djelovanje, produkt je štetočinskog i nedobronamjernog odnosa prema Crnoj Gori

Izvještaj DRI dokazao je da je Milojko Spajić, tokom svog mandata, obmanjivao javnost i državne finansije doveo na ivicu propasti, smatra poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Mitrović.

- Naime, nezakonito potrošenih 5,67 miliona eura i brojne konstatovane nepravilnosti, bjelodano su dokazala sve ono na šta smo ukazivali već duži vremenski period. No, i prije Izvještaja, građani su na svojoj koži i na svom džepu osjetili posljedice njegovih prevarnih radnji, obmana i manipulacija, koje su zdravstveni sistem doveli do kolapsa, a državu do samog bankrota i finansijske neodrživosti, navodi Mitrović.

Kako dodaje, sve što je činio za vrijeme svog mandata i na šta je i danas usmjereno njegovo političko djelovanje, produkt je štetočinskog i nedobronamjernog odnosa prema Crnoj Gori, njenim interesima i građanima, svakim danom postaje sve jasnije.

- Stoga, zbog svih nepočinstava, prvo će građani u nedjelju na biralištima kazniti izdaju vitalnih državnih interesa, a ovim nedjelima baviće se i nadležni državni organi, zaključuje Mitrović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:57