Иван Митровић / - Иван Митровић
19/12/2022 u 22:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mitrović: Nevjerovatno da državu ne brane oni kojima je dala sve

Za "stanove" vam moralne lekcije drže oni koji su svoja stambena pitanja riješili na način koji sada kritikuju. Krivične prijave podnose oni, koji su odrastali u istim takvim stanovima, dodao je Mitrović

Crnu Goru, u najtežim danima novije istorije, ne brane oni kojima je država dala sve, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista Ivan Mitrović.

On je rekao da je nevjerovatna "današnja" ćutnja intelektualne i, očigledno, političko-interesne elite u Crnoj Gori na razaranje njenog građanskog i evropskog bića.

- Nevjerovatno je, da u najtežim danima novije crnogorske istorije, Crnu Goru ne brane oni (čast izuzecima) kojima je dala sve, naveo je Mitrović u saopštenju.

Kako je rekao, u današnjoj Crnoj Gori tri prsta najviše uzdižu oni koji su se najviše okoristili u njoj.

- Za "stanove" vam moralne lekcije drže oni koji su svoja stambena pitanja riješili na način koji sada kritikuju. Krivične prijave podnose oni, koji su odrastali u istim takvim stanovima, dodao je Mitrović.

On je kazao da se dječijim dodacima hvale oni u čijem budžetima za tri godine piše 1,5 milijardi eura minusa.

- Stanjem u državi se hvale oni koji su obećali da će njihova politika odgovorno provoditi sve međunarodne obaveze, a danas se nalazimo pred izolacijom, istakao je Mitrović.

On je rekao da, bez obzira na sve, ima i biće onih koji su tu zbog Crne Gore, njene građanske i evropske budućnosti.

- Ima nas koji smo tu, ne zbog bilo koga ili bilo čega, što su nam "umjereni" nerijetko znali pripisati, kako bi oni ostali "umjereni". Ima nas mnogo, kako se ne bi prešla granica u padanju, poslije koje nema uspravljanja, naveo je Mitrović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 20:31