/ FOTO SKRINšOT
21/09/2022 u 13:33 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

MJU: Objavljen program javne rasprave-Nacrt zakona o Vladi

Ovim zakonom uređuju se pitanja koja se odnose na sastav Vlade, njen mandat, organizaciju, način rada, odlučivanje...

Ministarstvo javne uprave objavilo je program javne rasprave o Nacrtu zakona o Vladi. Ovim zakonom uređuju se pitanja koja se odnose na sastav Vlade Crne Gore, njen mandat, organizaciju, način rada, odlučivanje, odnos sa drugim državnim organima i druga pitanja od značaja za rad Vlade.

Nacrt Zakona pročitajte OVDJE.

PROGRAM JAVNE RASPRAVE O TEKSTU NACRTA ZAKONA O VLADI

I. Javna rasprava o tekstu Nacrta zakona o Vladi će trajati 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva javne uprave, https://www.gov.me/mju.

II. Zainteresovani subjekti svoje primjedbe, predloge i sugestije na tekst Nacrta zakona o Vladi dostavljaju u pisanom obliku Ministarstvu javne uprave, na adresu: Rimski trg, broj 45, 81000 Podgorica, (sa naznakom „Primjedbe, predlozi i sugestije na Nacrt zakona o Vladi“) - putem pošte ili direktno na arhivu Ministarstva (svakog radnog dana od 09.00h do 11.00h i od 12.00h do 14.00h) i na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

III. Ministarstvo javne uprave će održati okrugli sto o tekstu Nacrta zakona o Vladi, o čijem će datumu i mjestu održavanja zainteresovani subjekti biti obaviješteni putem internet stranice Ministarstva javne uprave, https://www.gov.me/mju.

IV. Službenik zadužen za davanje informacija o postupku javne rasprave je Alen Franca kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

V. Organizaciona jedinica koja je zadužena za pripremu dokumenta: Direktorat za normativno uređenje sistema javne uprave i harmonizaciju propisa.

VI. Nakon završene javne rasprave Ministarstvo javne uprave će razmotriti sve pristigle primjedbe, predloge i sugestije i nakon toga sačiniti i objaviti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi na internet stranici Ministarstva, u roku od 15 dana od dana završetka javne rasprave.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:24