Борис Муратовић / - ДПС
12/10/2021 u 17:59 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Муратовић: Милатовић за све криви бившу власт, а еконимију води у пропаст

Како је истакао, умјесто што се бави популизмом, Милатовић нека се прво позабави питањима, суштински важним за живот грађана

У циљу промоције и личне препоруке за што вишу позицију у партији у оснивању, Јаков Милатовић се бави популистичким скретањем пажње јавности са суштински битних животних тема. Управо јутрошња твитер објава у којој се позива на нобеловца, је типичан приказ инфатилности Милатовића, поручио је члан Извршног одбора ДПС-а Борис Муратовић.

 - Заиста је апсурдно да неко ко у сред пандемије прави додатну здравствену катастрофу, а ко сједи у Влади коју предводи можда и највећи противник науке у држави - као аргумент за било шта потеже - лауреате Нобелове награде. Нарочито када је ријеч о обичном популисти који не умије ништа осим да за све криви бившу власт и који је потпуно неспособан чак и да се позабави питањем акциза - поручио је он.

Муратовић је упитао о каквом  каквом расту зарада говори Милатовић?

 - Нестручна, теократска Влада у којој сједи за годину није повећала просјечну зараду ни за пет еура. Незапосленост је за њиховог мандата досегла историјски рекорд - а он још има образа да говори да су усред сезоне имали “двије и по хиљаде” незапослених. Из дана у дан цијене скачу. Јуче намирнице, данас гориво, сјутра ко зна шта још. За 10 мјесеци су успјели чак 13 пута да дигну цијене горива. Незапамћено  - тврди он.

Како је истакао, умјесто  што се бави популизмом, Милатовић нека се прво позабави питањима, суштински важним за живот грађана.

 - Али - од некога ко не умије ништа друго до за све криви бившу власт, да смишља ужасно лоше изговоре и да економију води у пропаст, више нико ништа не очекује - додао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 04:35