/ - ФОТО: Драган Стојановић
01/12/2021 u 09:07 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нешковић: Општина Бар продајом имовине крпила рупе у буџету

Према ријечима одборника Милана Нешковића (Демократе), жели се представити да је Влада оштетила грађане Бара, па се због тога "чак четири пута ова одлука помиње у ребалансу буџета"

Одлуке Владе о измјени и допуни Одлуке о изради измјена и допуне Детаљног урбанистичког плана (ДУП) Тополица 4, којом се забрањује градња на простору предметног ДУП- а до доношења измјена и допуна, изазвала је бурну реакцију код одборника владајуће коалиције.

Према ријечима одборника Милана Нешковића (Демократе), жели се представити да је Влада оштетила грађане Бара, па се због тога "чак четири пута ова одлука помиње у ребалансу буџета".

- Није нова Влада крива што је Општина Бар навикла да продајом имовине грађана крпи рупе у буџетима. Такође, није крива што Општином управљају предузимачи и подизвођачи радова. Треба дозволити да неко други приступи уређењу простора и покуша да доведе у ред овај урбанистички хаос широм општине - каже он.

Нешковић се осврнуо и на критике општинске власти према раду Министарства здравља у борби против короне.

- Планирати велики новац за манифестације је сулудо и лицемјерно. Такође, Туристичка организација не одустаје од дочека Нове године и трошења 150.000 еура, иако су епидемиолошке мјере на снази, и изричите су да се прославе не одржавају на трговима. Хљеба и игара - рекао бих. Кампања за локалне изборе је увелико почела - додаје Нешковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:21