Miloš Nikolić / - FOTO: DPS
17/03/2023 u 17:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić: Abazović se uplašio da će ga stići ruka pravde

Nikolić je rekao da se Abazović, “koga u SKY komunikaciji pripadnici kriminalnog škaljarskog klana nazivaju brat Abaz”, ozbiljno uznemirio nakon saznanja da je njegovim igrama došao kraj

Premijer Dritan Abazović se uplašio da će ruka pravde doći do njega, kazao je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

Nikolić je rekao da se Abazović, “koga u SKY komunikaciji pripadnici kriminalnog škaljarskog klana nazivaju brat Abaz”, ozbiljno uznemirio nakon saznanja da je njegovim igrama došao kraj, kao i da će završiti na udaljenoj margini crnogorske političke scene.

- Ne plaši njega samo što neće više moći da se šepuri sa bicikla u Njujorku, ili broda u Amsterdamu, da mlatara rukama i emituje neki nepostojeći značaj, Abazovića je najveći strah uhvatio od pravde - navodi se u saopštenju Nikolića.

Kako se dodaje, Abazović će, sada na kraju svog “(piro)tehničkog mandata”, morati da objasni kakva je njegova uloga u švercu cigareta, krivičnog djela zbog koga u zatvoru sjedi njegov najbliži partijski drug i direktor Carine.

- Uhvatio je Abazovića strah, da će čuvena ruka pravde, doći po njega. Jer kad ostane bez poluga moći, podrške kriminalnih klanova i zloupotrebe institucija – od njega će ostati samo marginalan političar koji ni cenzus sa pozicije predsjednika Vlade nije dosegnuo. I on mu je bio visoko - rekao je Nikolić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
31. maj 2023 06:46