/ DPS, Miloš Nikolić
10/11/2022 u 22:52 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić: Abazović URU pretvorio u monetu za potkusurivanje četničkog vojvode

Svako pojavljivanje Dritana Abazovića, samo potvrđuje da su on i njegova stranka dobrovoljni taoci Demokratskog fonta, smatra on

Svako pojavljivanje Dritana Abazovića, samo potvrđuje da su on i njegova stranka dobrovoljni taoci Demokratskog fonta, poručuje Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Abazović: Ne možete reći da neke ljude treba tjerati jer nisu vaše nacionalnosti

-I zato danas, na televiziji čijem je vlasniku zabranjeno da uđe u Crnu Goru, Abazović se upire svim snagama da nađe način kako će skinuti zabranu ulaska osobama koje su državni organi označili kao opasne po bezbjednost države. On, kako kaže, ima svoju “percepciju”, što u prevodu znači – nalog Fronta i njihovih mentora iz Beograda da ovaj problem riješi kako zna i umije. Makar i svojom “percepcijom”- navodi Nikolić.

Prema njegovim riječima, licemjernim povicima da se glasa za izbor sudija Ustavnog suda, koje je zajedno sa Frontom birao, pokušava da izbjegne odgovor - zašto je opstruirao izbor sudija Ustavnog suda, kada su među kandidatima bili najstručniji pravnici koje Crna Gora ima.

-Jasno je zašto je svih 18 kandidata bilo neprihvatljivo za njegovu poslanicu Suadu Zoronjić, i da je to bila mapa puta opstrukcije institucija diktirane od strane Demokratskog fronta. Ne znaju šta Abazovićeva percepcija kaže, ali svaki od ovih poteza, dodaje, smješta njegovu stranku na daleku marginu političke scene. Poslije svih neslavnih rekorda, vlade koja je trajala najkraće u istoriji Crne Gore, uspjeće ono što nikom nije pošlo za rukom – da sa mjesta premijera svoju stranku spusti ispod cenzusa, i učini je monetom za potkusurivanje četničkog vojvode i njegovih beogradskih šefova- zaključuje Nikolić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 17:06