/ - фото: ДПС
12/04/2022 u 22:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Николић: Прикладније да Вулин користи алузије о магарцима

О озбиљности пријетњи које саопштава овај националистички социјалиста, пионир Мире Марковић, и слуга Александра Вучића, нема потребе да говоримо, навео је он

Милош Николић, портпарол и посланик ДПС-а у Скупштини Црне Горе, казао је реагујући на изјаву министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин, да је Вулин данас је у свом "националистичком заносу још једном потврдио територијалне претензије према Црној Гори и експанзионистичку политику пројекта “српског света” који активно заговара у име државне политике и функције коју обавља".

Вулин: Да Србија хоће да науди Црној Гори била би нам довољна коњица

- О озбиљности пријетњи које саопштава овај националистички социјалиста, пионир Мире Марковић, и слуга Александра Вучића, нема потребе да говоримо. Вулина одавно нико не схвата за озбиљно, већ служи за подсмијех и представља праву слику тужне реалности српске политике. Ипак, Вулин је данас у својој изјави направио један груб пропуст када је помињао коњички вод. Наиме, министру Вулину су магарци у сваком смислу ближи, тако да би убудуће своје алузије требао да усклади са том чињеницом- навео је Николић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 18:24