Милош Николић / - arhiva
30/08/2022 u 21:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić: Razumijemo da je brat Abaz preuzeo obaveze koje ne može da ispuni

Zaista djeluje tragikomično kada u svom najnovijem izlivu frustracije, izazvane gubitkom vlasti ali i zdravog razuma, nekada "zelena" a danas "kriptovana" partija drugom inputira korupciju i organizovani kriminal, objašnjava Nikolić

Današnje saopštenje škaljarske URE, u kojem se nastavlja sa brutalnom demonstracijom zloupotrebe ustavnog principa podjele vlasti i ponovo se neskriveno predstavljaju kao tužioci koji hapse političke neistomišljenike, logična je posljedica okolnosti da je riječ o partiji koja svoje funkcije koristi kako bi vraćala očigledne dugove prema svojoj ,,braći” iz istoimene grupe, kazao je portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

Zaista djeluje tragikomično kada u svom najnovijem izlivu frustracije, izazvane gubitkom vlasti ali i zdravog razuma, nekada "zelena" a danas "kriptovana" partija drugom inputira korupciju i organizovani kriminal, objašnjava Nikolić.

- Dok jedni funkcioneri ove partije zloupotrebljavaju vojni helikopter za privatne svrhe, drugi uživaju u društvu ljepotica bliskih pojedinim kriminalnim klanovima, treći su zauzeti polaganjem računa OKG Budvanska, a za lidera Dritana Abazovića i dalje ne možemo pouzdano utvrdili da li je„Šok“ ili „Brat“, ova kriminalna družina svoje kriminalne sklonosti projektuje Demokratskoj partiji socijalista - dodao je on.

I na kraju, - ne zamjeramo vam, kaže Nikolić.

- Razumijemo da je brat Abaz preuzeo obaveze koje ne može da ispuni, te da besmislena saopštenja morate da pišete kako bi se on pravdao svojim nalogodavcima. Ne predlažemo ni da zadržite minimum dostojanstva - za to je svakako kasno, ali vam sugerišemo da makar budete elementarno pismeni i smisleni. Jer nam je iz ovakvih škrabotina zaista teško da zaključimo šta je pisac u svom bunilu naumio da kaže - zaključuje portparol i poslanik DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:32