Генци Ниманбегу / - фото: Форца
12/03/2022 u 16:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ниманбегу: Нисмо пристали да будемо дио договора са потрошеним политичарима

- Увјерен сам да је ФОРЦА од дана настанка до данас једини субјекат који има за циљ остваривање националних права, благостање и економски развој свих њених становника - нагласио је

Нисмо пристали да будемо дио договора са потрошеним и компромитованим политичким личностима. Одбили смо да постанемо дио неприродних и непринципијелних коалиција које су друге странке саставиле због интереса да буду дио власти. Ми коалицију имамо само са бирачима, њима служимо и пред њима полажемо рачуне за наш рад и наше циљеве, поручио је предсједник Форце Генци Ниманбегу у Улцињу.

Истакао је да на ове изборе долазе са конкретном понудом и са поштеном и професионалном младом екипом.

 - Увјерени да наша мисија и пут којим Форца иде исправан.  Форца  је субјекат који данас може да понуди поштено управљање за добробит свих становника наше општине. Грађани наше општине данас се суочавају са бројним проблемима. Почевши од њихових националних права до економских прилика које су сваким даном све горе. Демократска свијест грађана Општине Улциња данас је на много вишем нивоу и створени су услови да се на овим изборима такмичимо са квалитетним програмима и новим алтернативама како бисмо створили бољу перспективу за све грађане Улциња - навео је он.

Истакао је да ће грађани имати прилику да изабреру нову и праву опцију за бољу администрацију, у служби њихове будућности у једном лијепом и богатом граду!

 - Увјерен сам да је ФОРЦА од дана настанка до данас једини субјекат који има за циљ остваривање националних права, благостање и економски развој свих њених становника.  Зато смо изашли  сами на овим изборима, а слоган смо изабрали Часно и право.  Можемо изаћи пред сваког грађанина  на овим изборима јер се Форца доказала конкретним резултатима и нуди модел поштеног управљања као најбољу алтернативу која води ка бољитку грађана - додао је он.

Према ријечима Ниманбегуа, Форца се такмичи са визионарским и конкретним изборним програмом за подстицање економског развоја и отварања нових радних мјеста и тај програм биће примјер за све.

 - Такође, представљамо младе и поштене људе, патриоте који  имају  своје врлине, имају добре квалификације и довољно искуства да реализују овај програм. Одлучили смо да направимо коалицију са грађанима јер Општином Улцињ треба да управљају политички представници који раде за грађане, а не за сопствене интересе. За нас су грађани на првом мјесту и ови избори су за њих. Годинама уназад чуо се само глас политичара који су међусобно договарали, сада је ред да се чује и  глас грађана путем њихових гласова - истакао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

06. maj 2024 13:37