Ирма Нишић / - фото: СД
30/03/2022 u 20:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нишић: Одлазећа Влада другује са еуроскептицима

Црна Гора, никада више не смије да дозволи да је представљају регресивне снаге које враћају на почетак наш ЕУ пут, казала је Нишић

Наша одлазећа Влада је бројећи посљедње дане мандата појачала међународне актвности и широку лепезу посјета, али можда најупечатљивија због значаја је учешће главне преговарачице на онлајн дебати европ. конзервативаца и реформиста, казала је директорица Социјалдемократа Ирма Нишић.

- Не знамо је ли ријеч о неинформисаности о којој се групацији ради или можда о блискости ставова, али свакако кад су већ зауставили ЕУ интеграције, није на одмет и да се "похвале"  еуроскептицима, и појачају удаљавање од западног курса којем свједочимо годину и по дана - навела је Нишић.

Црна Гора, никада више не смије да дозволи да је представљају регресивне снаге које враћају на почетак наш ЕУ пут, а надали смо се да је бламирање завршено израдом мапе пута за поглавље које је затворено прије 10.година. Изгледа изненађењима одлазеће антиевропске Владе никад краја, закључила је директорица СД-а у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 16:43