/ FOTO: Lazar Ružić Milan Knežević
07/12/2022 u 22:14 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

NSD: Napad na Kneževića motivisan mržnjom prema srpskom narodu

DF, naravno, niko neće pokolebati u borbi za vrijednosti tradicionalne Crne Gore i znaćemo da se odbranimo od svih, navode oni

Nova srpska Demokratija oglasila se saopštenjem povodom napada na Milana Kneževića i saopštila da taj incident je motivisan mržnjom prema srpskom narodu i DF.

Formiran predmet povodom prijetnji Kneževiću: Gardaševiću određeno zadržavanje

-Nova srpska demokratija najoštrije osuđuje napad na predsjednika DNP, našeg kolegu Milana Knezevica i ocjenjujemo da se radi o teškom incidentu koji je motivisan mržnjom prema srpskom narodu i DF. Mjesecima, a i godinama, se u Crnoj Gori nesmetano promoviše antisrpsko raspoloženje koje je poslednjih mjeseci eskaliralo u otvoreni ekstremizam koji evidentiramo na svakom koraku, od izliva netrpeljivosti i bijesa na ulicama do otvorenih prijetnji u medijima i na društvenim mrežama- navode u saopštenju.

Dodaju:"DF, naravno, niko neće pokolebati u borbi za vrijednosti tradicionalne Crne Gore i znaćemo da se odbranimo od svih koji su pomislili da silom mogu rješavati stvari u CG, bilo da se radi o DPS, njihovom predsjedniku, mafiji koja je povezana sa njima ili nesrecnim ljudima koje su zrtve njihove ekstremisticke kampanje".

-Nadamo se da će nadležni organi shvatiti ozbiljnost trenutka u kome se nalazi Crna Gora i spriječiti fasisticke i huliganske ispade koji su postali zaštitni znak pojedinih opizicionih grupacija, kako sve to ne bi eskaliralo u nešto mnogo ozbiljnije. Posebna pažnja državnih organa treba da bude usmjerena na tzv. zastitnicke grupe koje daju za pravo nasilnicima da se tako ponasaju i koje misle da oni ne treba da snose nikakvu odgovornost za uvrede i napade na druge ljude- zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:42