/ - BCG BB
24/11/2022 u 08:53 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novaković: Vrijeme lažnih obećanja prošlo je sa izborima

Nas ne brinu ni jedni ni drugi, mi smo bili i ostaćemo vijerni samo građanima Bara. Ono što je dobro za sve nas- podržaćemo, navodi on

Dragi sugrađani, prije svega, srećan nam svima zajedno 24. novembar- Dan oslobođenja Bara i Dan naše opštine, poručio je Radomir Novaković Cakan Predsjednik Biram Crnu Goru- Biram Bar.

-Danas i narednih dana će biti svečano, kako i treba da bude. Ono što nije kako bi trebalo da bude je ono što se dešava poslije izbora. Prošlo je tačno mjesec dana od kako su oni održani u Baru. Svi oni koji su bili glasni tokom kampanje ćute, a najtiši su oni koji su u izbornoj noći bili najglasniji. Da li vam je neko obećao nešto u ovih mjesec dana? Naravno da nije, niti hoće, ukoliko niste član neke od opcija koje će biti na vlasti- navodi u saopštenju.

Dodaje:"Vrijeme lažnih obećanja prošlo je sa izborima, a većina sugrađana čekaće naredne da opet čuje od istih kako će živjeti bolje čim oni zasjednu u fotelje".

-Kao u pjesmi Đorđa Balaševića koji je obilježio dio mog odrastanja, cirkus je otišao iz našeg malog grada, svijetla su pogašena, a stranke koje su učestvovale na izborima u Baru sada čekaju da im neko iz Podgorice kaže sa kim će u naredne 4 godine biti vlast ili opozicija. Nas ne brinu ni jedni ni drugi, mi smo bili i ostaćemo vijerni samo građanima Bara. Ono što je dobro za sve nas- podržaćemo. Ono što ne valja, kao i ranije- nećemo- navodi on.

Dodaje:"Pomagaćemo i u narednom periodu koliko možemo, da se glas naših sugrađana čuje sa skupštinske govornice. Biće nas manje, ali ćemo zato biti mnogo glasniji. Uticaćemo diskusijama da razum pobijedi i da se odluke donose ovdje u Baru, u skupštini".

-Još jednom – srećan praznik našeg grada, našeg Bara- poručuje on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. februar 2023 23:18