Вукман Обрадовић / - ФБ
20/06/2022 u 08:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Обрадовић: Пумпа у Затону часно ради, залуд Кривокапићеве неистине и подметања

Користим ову прилику да кажем да већ 11 година привређујем у нашој Црној Гори, искључиво у складу са позитивним прописима и законима државе, каже власник пумпе Затон петрол

Изузетно сам изненађен непримјереним гестом министра вањских послова Ранка Кривокапића који је на сједници Владе, пред цјелокупном јавношћу Црне Горе, у негативном контексту поменуо моју фирму Затон петрол - навео је у реаговању Вукман Обрадовић, власник пумпе Затон петрол.

- Користим ову прилику да кажем да већ 11 година привређујем у нашој Црној Гори, искључиво у складу са позитивним прописима и законима државе. Све остало је плод паушалних оцјена, измишљотина и, морам рећи, неистина изречених на рачун моје фирме. Такође, морам да истакнем, да се на овакав начин не даје подршка развоју приватног бизниса и привреде у цјелини.Због јавности и због оних који ме знају, морао сам да реагујем на овај начин - написао је Обрадовић у реаговању достављеном ВБП редакцији.

(VIDEO) Krivokapić: Meni niko nije donio diplomu na pumpu u Zatonu

Подсјетимо, hит видео на друштвеним мрежама постао је снимак министра вањских послова Ранка Кривокапића који је одговарајући на добацивања са стране, рекао: “Негдје сам чуо добацивање да не знам. Па због тога. Вјероватно ми нико није донио диплому на пумпу у Затону”. 

На кога је мислио бивши лидер Социјалдемократске партије није познато и зашто је баш Затон мјесто код Бијелог Поља био у центру пажње.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 22:45