МИЛО ЂУКАНОВИЋ / - МИЛО ЂУКАНОВИЋ
28/01/2022 u 11:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић: Актуелна Влада 4. фебруара - прошлост

Предсjедник Ђукановић, у свом обраћању истакао jе да jе потребно довршити процес реформе ДПС-а како би се успjешно суочили са изазовима коjе партиjу чекаjу у наредном периоду

На jуче одржаноj сjедници Одбора ДПС Главног града, коjоj jе присуствовао предсjедник партиjе Мило Ђукановић, констатовано jе да партиjска реформа има задовољаваjућу динамику али да jе од изузетне важности да оваj процес буде завршен на темељан и квалитетан начин. Такође, констатовано jе задовољство резултатима коjи су остварени на нивоу Главног града у претходне четири године што jе наjбоља легитимациjа за предстоjећи изборни циклус у Подгорици, поручили су из ДПС-а. 

У свом уводном излагању, предсjедник Одбора Часлав Вешовић упознао jе присутне са актуелним партиjским активностима у Одбору ДПС Главног града те представио текуће активности у диjелу реевиденциjе чланства и снажења партиjске инфраструктуре на локалном нивоу. Предсjедник Вешовић такође jе говорио о актуелноj политичкоj ситуациjи и приоритетним обавезама коjе се налазе пред Одбором ДПС Главног града у наредном периоду.

Предсjедник Ђукановић, у свом обраћању истакао jе да jе потребно довршити процес реформе ДПС-а како би се успjешно суочили са изазовима коjе партиjу чекаjу у наредном периоду и како бисмо показали да смо разумjели поруку коjу су нам бирачи послали на изборима 30. августа.

Управо ће, како jе предсjедник истакао, од успjешности посла коjи jе потребно обавити у нашоj кући, зависити и брзина коjом ће се ДПС враћати у позициjу друштвено-политичке релевантности у каквоj смо били до 30. августа 2020. године.

Политика ДПС-а, истакао jе он, jе приjе свега политика континуираних реформи, те морамо показати како смо разумjели поруку бирача са избора како бисмо наставили да ширимо и учвршћуjемо повjерење са грађанима, а то се ради jедино директним и непосредним контактом са бирачима.

Предсjедник jе додао да jе извjесно да ће ова Влада 4. фебруара постати прошлост. Нагласио jе да можемо бити поносни на допринос коjи jе у претходних 18 мjесеци ДПС дао на пољу демократског развоjа друштва, те да смо успjели да одбиjемо напад великосрпског национализма и све вриjеме, и из опозициjе, на адекватан начин водимо рачуна о државним интересима.

Сjедници jе присуствовао и координатор испред Извршног одбора Раjко Ковачевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:15