/ - Фото: РТЦГ
27/10/2021 u 14:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одбор за безбједност и одбрану подржао Биговића и Горановића

Предсједник Одбора Милан Кнежевић нашалио се да то што потпуковник Горановић говори руски га препоручује да буде изгласан

Одбор за безбједност и одбрану једногласно је подржао именовање пуковника Милана Биговића за војно-дипломатског представника Црне Горе у Великој Британији и Сјеверној Ирској на резидентној, и Француској, Данској, Норвешкој и Исланду на нерезидентној основи, јавља портал РТЦГ.

Одбор је такође једногласно дао позитивно мишљење и да Генерални директор Обавјештајно безбједносног директората у Министарству одбране буде потпуковник Тодор Горановић.

-Имала сам прилику да сарађујем са обојицом у научном смислу тако да ми је драго да је препозната њихова вриједност и значај за Црну Гору јер су млади људи, перспективни и мислим да су се држали своје каријере у професионалном смислу. То их на неки начин препоручује-казала је министарка одбране Оливера Ињац.

Посланик ДПС-а Предраг Бођшковић казао је да му је била част да сарађује са њима пуне четири године.

-Знам једног и другог као врхунске официре. Због тога су  били на истакнутим фунцијама. Ка се надам да им моја лијепа ријеч неће бити препрека у каријерама, ако је тако, дозволите да повучем све ово, па да их ви изгласате-казао је Бошковић.

Предсједник Одбора Милан Кнежевић нашалио се да то што потпуковник Горановић говори руски га препоручује да буде изгласан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:14