/ - ИЛУСТРАЦИЈА: ОДБОР
09/11/2021 u 21:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Одбора за безбједност и одбрану посјетиће Луку Бар

У складу са одлуком, чланови Одбора посјетиће магацине са складиштеним цигаретама у слободној зони, наводи се у саопштењу из црногорског парламента

Чланови скупштинског Одбора за безбједност и одбрану посјетиће сјутра Луку Бар и магацине са складиштеним цигаретама у слободној зони. Та информација објављена је на званичном интернет сајту Скупштине Црне Горе, пише РТЦГ.

- У складу са одлуком, донијетом на 19. сједници, одржаној 25. октобра 2021. године, чланови Одбора за безбједност и одбрану посјетиће Луку Бар - магацине са складиштеним цигаретама у слободној зони-  наводи се у саопштењу из црногорског парламента. 

Како је за Портал РТЦГ речено у Одбору за безбједност, циљ је да се посланици увјере у ефекат мјера које су предузете да се спријечи шверц дувана преко Луке Бар. 

У јулу ове године Влада је усвојила одлуку о забрани складиштења дуванских производа у оквиру Слободне зоне Луке Бар, чиме је, како су тада рекли из извршне власти, "коначно задан снажан ударац организованим криминалним групама које су деценијама организовале шверц преко те луке".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 10:46