Нови чланови СНП Подгорице / - СНП
23/06/2021 u 22:29 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одбору СНП-а Главног града приступило 30 чланова

Додjели чланских карата су присуствовали и потпредсjедници партиjе Драган Ивановић и Драгослав Шћекић, посланик Драган Вукић, потпредсjедници Одбора СНП Главног града Радмила Чагоровић, Богдан Божовић и Мариjа Радиновић, и предсjедница ОО СНП Голубовци Слађана Калуђеровић

У просториjама мjесних одбора СНП Толоши, Момишићи, Блок V, VI и IX и 1. маj предсjедник СНП Владимир Jоковић свечано је уручио тридесет чланских карата новим члановима партиjе.

Додjели чланских карата су присуствовали и потпредсjедници партиjе Драган Ивановић и Драгослав Шћекић, посланик Драган Вукић, потпредсjедници Одбора СНП Главног града Радмила Чагоровић, Богдан Божовић и Мариjа Радиновић, и предсjедница ОО СНП Голубовци Слађана Калуђеровић.

Рашо Никић, члан Главног одбора СНП испред МО Толоши, jе пожелио добродошлицу новим члановима партиjе, истичући да jе СНП увиjек била породица и да jе срећан што се та породица сада шири, као и да ће наша партиjа увиjек бити симбол правде, истинољубивости и толеранциjе.

Потпредсjедник Драган Ивановић jе упознао присутне са активностима везаним за Конгрес партиjе коjи jе заказан за 31. jул, те истакао да се СНП враћа на стазе старе славе и снаге и да то нико не може зауставити, те да ће то бити потврђено на деветом Конгресу.

Потпредсjедник Драгослав Шћекић jе истакао да jе СНП партиjа коjу одликуjе континуитет и коjа се може похвалити добром повезаношћу између различитих генерациjа коjе jе чине, као и да ћемо настоjати да се и далjе боримо за добро и напредак свих грађана.

Предсjедник Владимир Jоковић jе пожелио новим члановима много среће и здравља и да се у наредном периоду што више састаjемо и сарађуjемо на корист свих.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 22:05