/ FOTO: ADMINISTRATIVNI ODBOR
30/09/2022 u 12:55 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Održana 36. sjednica Administrativnog odbora

Utvrđen je predlog odluke o razrješenju i izboru jednog člana Upravnog odbora Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava

Na danas održanoj 36. sjednici Administrativni odbor je utvrdio više predloga odluka. Utvrđen je predlog odluke o razrješenju i izboru jednog člana Upravnog odbora Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava.

- Odbor je odlučio da predloži Skupštini Crne Gore da razriješi Momčila Vuksanovića i izabere Đorđa Brujića za člana Upravnog odbora Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava. Utvrđen je i predlog odluke o razrješenju i izboru jedne članice Odbora za rodnu ravnopravnost Skupštine Crne Gore. Odbor je odlučio da predloži Skupštini Crne Gore da razriješi poslanicu Suzanu Pribilović i izabere poslanicu Lidju Kljajić za članicu Odbora za rodnu ravnopravnost Skupštine Crne Gore- navodi se u saopštenju.

Takođe, Odbor je utvrdio i predlog odluke o izboru jedne članice Ustavnog odbora Skupštine Crne Gore.

- Odbor je odlučio da predloži Skupštini Crne Gore da izabere poslanicu Suzanu Pribilović za članicu Ustavnog odbora Skupštine Crne Gore. Takođe, utvrđen je i Predlog odluke o izboru jednog člana Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje Skupštine Crne Gore. Odbor je odlučio da predloži Skupštini Crne Gore da izabere poslanika Mihaila Anđušića za člana Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje Skupštine Crne Gore i predlog odluke o izboru dva člana Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije. Odbor je odlučio da predloži Skupštini Crne Gore da izabere poslanike Mihaila Anđušića i Janka Milatovića za članove Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije- navode u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 07:07