Са састанка, ОО Демократе Бар / - фото: ОО Демократе Бар
03/07/2021 u 12:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОО Демократе Бар: Демократе тренутно наjjачи политички субjект у Бару

Барске Демократе сваког дана биљеже значаjан раст подршке што за собом носи и већу одговорност, посвећеност и пожртвовање, казао је Туфегџић

Сjедница Општинског одбора Демократа Бар одржана jе синоћ у препуноj сали Скупштине општине Бар. Сjедници поред општинског руководства и чланова, присусутвовали су потпредсjедници и посланици Момо Копривица и Зденка Поповић

image

Са састанка, ОО Демократе Бар

- фото: ОО Демократе Бар

На сjедници jе за портпарола изабран Сергеj Перић, док ће функциjу секретара одбора у наредном периоду вршити Милан Нешковић, саопштено је из ОО Демократе Бар.

Да су Демократе у Бару тренутно наjjача политичка снага коjа сваким даном незадрживо расте, показуjе и кооптирање нових 18 чланова у Општинском одбору. Ради се о квалитетним, приjе свега поштеним и стручним људима коjи су у Демократскоj Црноj Гори препознали оно што jе већ дуже присутно као главни потенциjал наше партиjе, политику помирења и окретања ка рjешавању економских и социjалних проблема наших грађана. 

Из Општинског Одбора су казали да је управо то била тема исцрпног излагања њихових посланика, коjи су правећи ретроспективу од 30. августа до данас указали на трновит пут коjим jедна власт мора проћи како би оправдала очекивања грађана.

Предсjедник Клуба одборника Момчило Лековић указао jе на значаj рада одборничког клуба за град Бар, коjи иако броjи 3 члана, представља убjедљиво наjактивниjи клуб у барском парламенту, од оснивања до данас.

Предсjедник Општинског одбора Драган Туфегџић, казао jе да ова сjедница представља формални почетак активности  у сусрет локалним изборима, те да ће се у наредном периоду радити на jачању инфраструктуре мjесних одбора у свим дjеловима наше општине.

–  Барске Демократе сваког дана биљеже значаjан раст подршке што за собом носи и већу одговорност, посвећеност и пожртвовање – додао је Туфегџић, истичући да су барске Демократе тренутно наjjачи политички субjект у граду под Румиjом.

По сваку циjену у први план мораjу се ставити потребе обичног човjека, а не актуелне националне или интернационалне теме коjе само диjеле грађане и скрећу пажњу управо са економских тема коjе сваком грађанину односно човjеку, живот значе. Без реваншизма, али са утврђивањем пуне одговорности за све оно лоше што прошла власт произвела како у држави тако и у нашем граду. Кривци за уништавање барске привреде мораjу бити изведени пред лице правде, закључили су заједнички из ОО Демократе Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:52