СНП БЕРАНЕ / - ФОТО: ФЕЈСБУК
21/01/2022 u 11:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОО СНП Беране: Хајку на СНП у Беранама организује Обрадовић и други политички мешетари

Зна народ, предсједниче беранских Демократа, да ове протесте водиш не да сачуваш изборну вољу, већ фотеље партијских шефова, и по дубини и по ширини, истакли су из ОО СНП-а Беране

Зна народ да ову хајку на СНП у Беранама организује предсједник беранских Демократа и други политички мешетари. Зна народ, предсједниче беранских Демократа, да се не протестује испред зграде из које се хљеб једе. Зна народ да у тој згради сједи предсједник Општине којег прозиваш ничим изазван, али заборављаш да сједиш и ти, казали су из ОО СНП-а Беране.

Како су навели разлика је у томе што "поглед предсједника општине иде на град и грађане а теби на Подгорицу и функције".

Зна народ да тај исти предсједник беранских Демократа обмањује народ када каже да је он рушио ДПС 2010. и 2014. године, као и "да 2010. године није ни изашао на изборе  а помиње се у народу и неки стан од ДПС-а, па када се буде обраћао опет, нека појасни и то." - казали су ОО СНП-а Беране.

Казали су и да зна народ, предсједниче беранских Демократа, да се не смију обијати прагови  туђе куће по мраку и када нема никог у њој.

- Зна народ, предсједниче беранских Демократа, да ове протесте водиш не да сачуваш изборну вољу, већ фотеље партијских шефова, и по дубини и по ширини - истакли су.

Додали су и да:  "Зна народ да су остали говорници политички превртачи који идући за интересом промијенише више партија него ципела. Зна народ и ко је од говорника био директни сарадник УДБЕ и других служби у вријеме владавине ДПС-а. Зна народ да се не смију прозивати часни и поштени људи из СНП-а а посебно не човјек који потура своју главу 2014.и 2018. године да би ви, ничим заслужено, данас убирали бенефите."

- Зна народ ко је издао часни СНП 2015. године. Та издаја опомиње и опомињаће док год постоји СНП а СНП је вјечна - истакли су из Општинског одбора,

Зна народ да је побједа 30. августа 2020. године, почела управо из те зграде чије прагове обијате, али шест година раније и управа на челу са човјеком чије часно и поштено име помињете, једног дана ћете се стидјети. Зна народ да се у тешким временима треба чувати тешких ријечи јер функције пролазе а пријатељи и комшије остају, напомињу из Одбора.

- ЗНАЋЕ НАРОД ко год помене часно име СНП-а и за куће и за станове и за фирме бјелосвјетских криминалаца али и за остале бенефите. Документација је огромна. И ЗНАЈТЕ да је 4.500 часних и поштених чланова и симпатизера СНП-а љуто и зна ко и због чијих личних интереса напада куће часних и поштених Беранаца под окриљем мрака - казали су.

Знаће СНП да се одбрани од ових и оваквих. Није први пут да нас нападају неосновано. Чиста савјест и чиста душа, најбоља је одбрана, закључили су у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:59