Кривокапић  / Фото: Иван Петровић Ипе
11/06/2021 u 09:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Опозиција и хвали и критикује интервју Кривокапића

Огласили се Шеховић, Секулић, Коњевић...

Представници опозиције огласили су се након интервјуа премијера Здравка Кривокапића са критикама, али и похвалама. 

Лидер СДП-а Рашко Коњевић написао је на Твитеру да је интервју гледао са великом пажњом и да је било врло интересантних политичких ставова и порука, које чак могу да охрабре.

- Са многима се слажем у великој мјери. Треба рећи, такође, премијер је био врло политички отворен код важних тема- додао је он. 

Бившпа министарка економије Драгица Секулић казала је да је похвално што ће се премијер супротставити намјерама тајне продаје ЕПЦГ.

- Било би идеално кад би у Одбору директора били људи који је не би ни продавали ни предавали, него наставили да је развијају. Kад би само Влада могла нешто да уради. Ах да, Влада тог истог премијера их "само" поставља... Не шаље се лисица да чува "коку носиљу"- прокоментарисала је она. 

Потпредсједник СД-а и бивши министар просвјете Дамир Шеховић упитао је ко планира продају ЕПЦГ Србији.

- Постојала је намјера неких представника владајућих партија у борду директора ЕПЦГ да продају ту компанију Србији, о чему су представници те државе директно разговарали са предсједником борда директора Милутином Ђукановићем. И зато је Кривокапић одлучио да те владајуће партије, чијим гласовима је иначе изабран за премијера, због тога немају већину у борду директора те компаније, како би спријечио тајну продају? Чија је наша “експертска” Влада?- пита се Шеховић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 23:02