Југослав Јакић / - Ж.Ш.
10/12/2021 u 10:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Шавник: Позивамо министра Стијовића да нам се придружи у мисији подршке Шавничанима

За разлику од маћехинског односа Министарства на чиjем jе челу господин Стиjовић, управа Општине Шавник урадила jе заиста много за своjе грађане, што и jесте њен задатак, наводи се у реаговању предсједника Општине, Југослава Јакића

Упркос пруженоj руци сарадње и исказаном труду за превазилажењем застоjа у коректноj комуникациjи између Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, те указивању и прилагању доказа да jе тврдња изречена приjе мjесец дана неистинита, обраћамо се jавности jош jедном на исту тему, навели су из Општине Шавник.

– Тврдња министра Стиjовића о отуђењу возила коjе jе Министарство уступило Општини, скидању таблица и незаконитом пререгистравању возила од стране Општине Шавник ниjе истинита. На увид jавности прилажемо документ у коjем се види одговор Општине Шавник на потраживање истог, уз напомену за оне коjи не познаjу права да у случаjу спора право своjине не утврђуjе МУП-а и полициjа. Ниjе могуће не запазити да се иста ситуациjа десила и на Жабљаку и у Петњици и да министар Стиjовић према тим општинама ниjе имао однос као према нашоj – казао jе предсjедник Општине Шавник, Jугослав Jакић.

Он је поручио и да је такав дискриминаторски однос нечим изазван.

– Ми вjеруjемо да разлог лежи искључиво у чињеници да Шавником управља ДПС. За министра свих грађана, господина Стиjовића то jе довољан разлог да Шавничани буду мање jеднаки од других. За разлику од маћехинског односа Министарства на чиjем jе челу господин Стиjовић, управа Општине Шавник урадила jе заиста много за своjе грађане, што и jесте њен задатак. Чуди само што jе, посебно када се ради о пољопривреди, то много више од оног што jе урадила Влада и Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде. Или не чуди – закључуjе Jакић.

Као одговорна градска управа, jош jедном обавjештавамо Шавничане и укупну jавност да ће Општина Шавник наставити да ради оно што jе њен примарни задатак и сврха постоjања биће и сервис и подршка Шавничанима.

– И трећи пут позивамо министра Стиjовића и Министарство на чиjем jе челу да нам се придружи у тоj мисиjи – поручују из Општине Шавник.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:32