Opštinska izborna komisija Budve potvrdila izbornu listu Demokrata / - FOTO: DEMOKRATE
29/04/2024 u 09:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Opštinska izborna komisija Budve potvrdila izbornu listu Demokrata na čelu sa Zenovićem

Opštinska izborna komisija Budve potvrdila je izbornu listu “Demokrate- Ojačaj, Obnovi, Oživi- BUDVA ODLUČUJE, Ðorđe Zenović” čime je ova partija i zvanično postala učesnik izborne trke iz koje će, kako su uvjereni, izaći kao ključni konstituent buduće vlasti.

- U vremenu brojnih kombinatorika, prestrojavanja i teških optužbi na budvanskoj političkoj pozornici, Demokrate će voditi isključivo pozitivnu kampanju, usmjerenu na promociju, građanima dobro poznatih, ljudi koji čine našu listu, kao i na promociju razvojnih projekata i ideja za rješavanje teških problema, kojih je u našem gradu nažalost mnogo - navode Demokrate.

Nosilac izborne liste Đorđe Zenović, nakon potvrđivanja liste, pozvao je građanke i građane Budve da se na izborima slobodno izraze i da bez straha od ucjena i pritisaka slobodno izaberu svoje predstavnike.

- A mi ćemo u predstojećoj kampanji dati svoj maksimum da upravo lista,,Budva odlučuje” 26. maja bude vaš izbor! Ono što već danas mogu garantovati, jeste činjenica da će Demokrate biti ključan konstituent buduće vlasti, s obzirom na to da imamo najširi koalicioni kapacitet, a građane uvjeravamo da ćemo doprinijeti stabilnosti te vlasti, koja konačno svoj posao mora obavljati pune 4 godine u korist razvoja našeg grada koji je, a to građani znaju, nažalost bio po strani u prethodnom periodu. Tu smo da tu praksu zaustavimo - naglasio je Zenović.

U narednih mjesec dana građankama i građanima Budve će, ku, svakodnevno približavatie planove za narednih 48 mjeseci, u kojima će, uvjereni su, vršiti vlast sa ciljem da Budvi donesu renesansu koju oni očekuju, a Budva zaslužuje.

Demokrate predstavile izbornu listu i kandidate za odbornike u Budvi

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 19:14