MITAR PAUNOVIĆ / - FOTO: DEMOKRATE
17/06/2024 u 12:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Paunović: Demokrate osuđuju istup Kovačevića, nadležni da utvrde činjenice

Demokratska Crna Gora oštro osuđuje javni istup predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića i prepušta nadležnim organima da utvrde sve neophodne činjenice i donesu odluku u vezi sa predmetnim slučajem, kazao je portparol Demokratske Crne Gore i predsjednik Mladih Demokrata Mitar Paunović.

- Vrijeme konstanog vraćanja u prošlost, prebrojavanja krvnih zrnaca, prijetnji bilo kome, generalizacije i drugih oblika primitivizma mora biti iza nas i uvijek ćemo se suprostaviti istom sa koje god strane da dolazi - naveo je Paunović.

Mladi ljudi i mladi javni funkcioneri imaju dodatnu generacijsku i istorijsku obavezu da se, prema njegovim riječima, okrenu budućnosti, da grade mostove, spajaju ljude, šire ljubav, sabiraju sve činioce našeg društva, a ne da, kako kaže, ideološkim primitivizmom, sa koje god strane da dolazi, pokušavaju sakupljati jeftine političke poene.

VDT formiralo predmet zbog Kovačevićeve izjave

- Građanima je dosta ideoloških igranki i primitivnih podjela. Narod hoće vladavinu prava, jake institucije, dalje ekonomsko i socijalno jačanje, evropske integracije, jednom riječju- teme i vizije buducnosti! A ne teme valjanja u blatu podjela i prošlosti - zaključio je Paunović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

21. jul 2024 09:54