Срђан Павићевић / - ГП УРА
02/10/2021 u 15:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Павићевић: Партије имају експерте, не видим зашто не би били у Влади

Он је новинарима, након разговора са премијером Здравком Кривокапићем, казао да су све партије на својим листама “дале људе који су се доказали у цивилном животу”

Политичке партије имају доказане експерте из свих области, казао је Срђан Павићевић из Савеза грађана ЦИВИС, додајући да не види зашто ти људи не би могли бити у реконструисаној влади.

Он је новинарима, након разговора са премијером Здравком Кривокапићем, казао да су све партије на својим листама “дале људе који су се доказали у цивилном животу”.

 - Никада нијесмо сматрали да експерт не треба да буде члан политичке групације или партије. Не видим зашто би ти људи били аутоматски елиминисани зато што политички промишљају и зато што спадају у групу ангажованих интелектуалаца - навео је Павићевић.

Он је оцијенио да избори у овом моменту нијесу добра опција, будући да, како је навео, ништа није постигнуто из домена процесуирања криминала и корупције.

 - Мислим да би било преурањено. ЦИВИС се залаже за умјерену политику у којој сматрамо да се у реконструкцији Владе требају појавити нови људи, као и да се одређени ресори трансформишу - рекао је Павићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:22