Срђан Павићевић / - фото: ДАН
04/02/2022 u 22:06 h
Ivona DrobnjakIvona Drobnjak
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Павићевић: Упозоравам колеге из ДПС-а да не славе прије времена, ово није њихова побједа

Према ријечима Павићевића, Влада господина Кривокапићa је завршила са својим стажом из разлога што није могла да се одржи

Упозоравам колеге из ДПС да не славе прије времена. Ово никаква њихова побједа није. Не постоји подјела на нас и вас, поручио је посланик коалиције "Црно на бијело" Срђан Павићевић.

 - Ако мисле да пале ватромете нека схвате да смо алергични на њихове ватромете. Њихови ватромети и славља су нас довели довде, до тога да постоје двије Црне Горе. Они су последњи који имају право да славе - рекао је он новинарима након сједнице.

Према ријечима Павићевића, Влада господина Кривокапићa је завршила са својим стажом из разлога што није могла да се одржи.

 - Подржавало га је у парламенту 11 посланика, а ни нису сви министри. То говори о кредибилности и стабилности ове владе. Изгубила је повјерење у већини. Разлог мог јављања је да је влада пала због овога и дајем ријеч да ће свака следећа влада пасти ако не буде као влада модерних европских земаља. Све оно што буде исијавало непотизам. Пашће и следећа влада не буде ли у контексту савремених демократских стандарда - напоменуо је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:06