Abazović u Vašingtonu / - FOTO: DPS
23/03/2023 u 14:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pavićević: Dokle će građani plaćati Abazovićeve ekskurzije?

Odavno se ovdje sve otrglo kontroli i svakako je potrebno stručno lice da ovo ponašanje dovede u razumnost, nego ovo će od strane građana biti terapijski 2. aprila - istakao je Pavićević

Dritan Abazović kome se dopalo da bude premijer u neograničenom mandatu, za naš novac otišao je do Amerike da gleda NBA utakmicu. U društvu ambasadora Srbije, ispunjava još jedan svoj dječački san, kazao je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Aleksandar Pavićević.

Razumijemo i to da se kompleksi liječe i za to treba ozbiljna terapija, no ova vrsta terapije žestoko košta građane, naveo je Pavićević.

- Odavno se ovdje sve otrglo kontroli i svakako je potrebno stručno lice da ovo ponašanje dovede u razumnost, nego ovo će od strane građana biti terapijski 2. aprila - istakao je Pavićević.

Dritan Abazović sa Nikolom Jokićem na utakmici u Vašingtoinu

Na kraju, generalnom sekretaru Vlade upućujemo pitanje – koliko košta sve građane neiživljenost i nezasitost ovog čovjeka, koji je očigledno izgubio svaku mjeru za realnost. Dokle ćemo plaćati našim novcem njegove ekskurzije? Dokle će se novcem građana bahatiti kao da ih je sam zaradio, upitao je član Izvršnog odbora DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 10:33