Pokret evropa sad / - PES
29/12/2023 u 13:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pejović: 44. Vlada i parlamentarna većina isporučuju rezultate za bolji standard

Dodaje da uz sve navedene pomake, u toku su i intenzivirane akcije SDT-a, što je jasan signal da se borba protiv organizovanog kriminala i korupcije dodatno unapređuje

Boris Pejović, potpredsjednik Skupštine Crne Gore i član Predsjedništva PES-a, naveo je da budžetom na prijedlog Vlade koji je usvojila parlamentarna većina, već od januara počinje realizacija programa Evropa sad 2,  povećanjem minimalnih penzija i to bez jednog eura zaduženja za te svrhe.

- U nastavku implementacije programa Evropa sad 2, biće realizovana i sva očekivanja građana i to u obećanom roku.U budžetu je predviđen i kapitalni projekat izgradnje auto-puta, a u međuvremenu je raspisan i javni poziv za idejno rješenje za ukrštanje autoputa Bar–Boljare sa Jadransko-jonskim autoputem i brzom saobraćajnicom u zoni Paštrovačke gore. Uz konkretne i velike rezultate koje isporučuje parlament, a što registruju i naši međunarodni partneri, imamo i epilog uspješno realizovanog popisa sa punim legitimitetom, što je odraz odgovorne politike Vlade i parlamenta - navodi Pejović.

Dodaje da uz sve navedene pomake, u toku su i intenzivirane akcije SDT-a, što je jasan signal da se borba protiv organizovanog kriminala i korupcije dodatno unapređuje.

- Za veoma kratko vrijeme 44. Vlada i parlamentarna većina su već isporučili konkretne rezultate za bolji standard i evropske integracije, što predstavlja zamajac za budući rad i još veće uspjehe - zaključuje u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:42