Perović sa Kunom / - MINISTARSTVO ODBRANE
14/08/2023 u 17:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Perović sa Kunom: Crna Gora ostaje posvećena razvijanju saradnje sa Kinom

Kun je iskazao zahvalnost zbog susreta sa državnim sekretarom, uz uvjerenje da postoji potencijal za dodatno snaženje bilateralne saradnje naših zemalja u budućnosti u domenima od obostranog interesa

Državni sekretar Ministarstva odbrane Crne Gore Krsto Perović, sastao se danas sa delegacijom Ambasade Kine u Crnoj Gori, predvođenom ambasadorom Fanom Kunom.

Perović se, kako je saopšteno iz Ministarstva, zahvalio ambasadoru Kunu na posjeti i izrazio zadovoljstvo zbog tradicionalno dobrih i prijateljskih odnosa Crne Gore i Kine, koji predstavljaju snažan temelj za dalje razvijanje saradnje u brojnim oblastima.

- Istakao je da će Crna Gora, kao punopravna NATO članica, sa statusom kandidata za članstvo u EU, ostati posvećena razvijanju saradnje sa Kinom kao značajnim akterom u međunarodnoj zajednici, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je Kun takođe iskazao zahvalnost zbog susreta sa državnim sekretarom, uz uvjerenje da postoji potencijal za dodatno snaženje bilateralne saradnje naših zemalja u budućnosti u domenima od obostranog interesa, na temeljima međusobnog uvažavanja i poštovanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 17:02