Pokret evropa sad / - PES
04/09/2023 u 12:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

PES: DPS-u zagarantovano mjesto u opoziciji, a mnogim funkcionerima optuženička klupa

Tvrdnje poslanice Vuković Kuč da će doći do cijepanja u PES-u jednako su ozbiljne koliko i potpuno neosnovana očekivanja ove partije da će biti vlast u dogledno vrijeme

Tvrdnje poslanice Vuković-Kuč da će doći do cijepanja u PES-u jednako su ozbiljne koliko i potpuno neosnovana očekivanja ove partije da će biti vlast u dogledno vrijeme, odgovorili su Iz Pokreta Evropa sad na tvrdnje koje je iznijela poslanica u Skupštini iz redova DPS-a.

- Ono što je sigurno jeste da je DPS-u zagarantovano mjesto u opoziciji, a mnogim funkcionerima DPS-a optuženička klupa - ističu iz PES-a.

- Pošto ste zabrinuti kojim putem je krenuo PES, nemojte da imate dilemu da će to biti ubrzan put u Evropsku uniju, ali ne samo na priči, kao što je to radio DPS. Za razliku od vas naša misija je da zaustavimo odliv stanovništva iz Crne Gore, upravo uspostavljanjem uslova za bolji standard i vladavinu pravu, što je vama bilo potpuno periferno za trideset godina vladavine. Stoga, koleginice Vuković-Kuč i ostale kolege iz DPS-a, vjerovatno imate preča posla, a to je da upravo spriječite rascjep u sopstvenoj partiji - navode iz PES-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. maj 2024 11:03