Pokret evropa sad / - PES
28/12/2023 u 09:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES: Nastavak hapšenja dokaz da je Abazović govorio neistine

U PES-u vjeruju da će nova Vlada imati drugačiji odnos i prije svega dati konkretnu podršku svim organima koji imaju ključnu ulogu u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije

Hapšenja koja se sprovode po nalogu SDT-a dokaz su da je poslanik Abazović širio neistine kada je javnosti slao panične poruke da će se njegovom selidbom u opoziciju zaustaviti borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad (PES).

- Iako je uloga odgovorne izvršne vlasti da obezbijedi uslove za bolji rad SDT-a, u periodu vladavine poslanika Abazovića imali smo pravilo da je bivši premijer u javnosti paradirao i bez izuzetka prisvajao tuđe zasluge, ne mareći u kakvim uslovima radi SDT - naveli su iz PES-a.

U PES-u vjeruju da će nova Vlada imati drugačiji odnos i prije svega dati konkretnu podršku svim organima koji imaju ključnu ulogu u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

- Uvjereni smo da će se i ubuduće nastaviti borba protiv organizovanog kriminala i korupcije na zadovoljstvo svih građana Crne Gore - saopštili su iu PES-a.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 22:46