Dario Vraneš / - FOTO: B.JELOVAC
14/02/2024 u 14:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES Pljevlja: Vraneš da se fokusira a ne probleme grada i prestane da izaziva tenzije

Stoga, ističu, ukoliko se nastavi sa ovim pojedinačnim ispadima, logično je da sve posljedice za političku krizu u Pljevljima preuzme upravo onaj ko misli da može vladati sam

Kako opština Pljevlja nema nadležnosti da slavi praznike drugih država pa ni naše komšijske i drage Srbije, očekujemo od predsjednika Opštine Darija Vraneša da poštuje ovaj princip i zakonsku obavezu, poručili su iz Pokreta Evropa sad Pljevlja.

Vraneš: Nadam se da će se u Pljevljima dan svih Srba slaviti vječno



Smatraju da gradonačelnik Pljevalja ima obavezu da se fokusira na rješavanje nagomilanih lokalnih problema u gradu, te da prestane da stvara nepotrebne krize i tenzije, sa svrhom da sitno politički poentira. 

- Ovo je još jedna u nizu odluka koju predsjednik Opštine donosi bez konsultacija sa koalicionim partnerima, što prijeti da izazove ozbiljnu krizu lokalne vlasti. Samovolja gradonanačelnika u velikoj mjeri odudara što i njegova politička partija radi na državnom nivou, čime pokazuje da ne poštuje ni politiku subjekta koji trenutno predstavlja - navode iz PES-a Pljevalja.

Stoga, ističu, ukoliko se nastavi sa ovim pojedinačnim ispadima, logično je da sve posljedice za političku krizu u Pljevljima preuzme upravo onaj ko misli da može vladati sam, bez saradnje sa ostalim koalicionim partnerima.

- Povodom dana državnosti Republike Srbije, koristimo priliku da čestitamo svim građanima Republike Srbije dan državnosti - zaključuju u PES Plevlja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 02:58