Pokret evropa sad / - PES
07/04/2024 u 09:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES: URA pokušava da sakrije Abazovićevu ulogu u švercu cigareta sa Branom Mićunovićem

Uočljiv je pokušaj GP URA da prećute ulogu Abazovića i njegove partije u zajedničkim poslovima sa Branom Mićunovićem i da relativizuju svoju odgovornost za bjekstva "Skaj (Sky) zvijezda Radoja Zvicera i Ljuba Milovića

U paničnom reagovanju URA-e, kojim pokušavaju da relativizuju svoju odgovornost za bjekstva "Skaj (Sky) zvijezda Radoja Zvicera i Ljuba Milovića za vrijeme dok su rukovodili bezbjednosnim sektorom i navodno se borili protiv organizovanog kriminala i korupcije, jeste uočljiv pokušaj da prećute ulogu Abazovića i njegove partije u zajedničkim poslovima sa Branom Mićunovićem.

Međutim, da ne bude da im PES potura izmišljotine, o vezama URA-e i čovjeka koga su Sjedinjene Američke Države stavile na crnu listu, najbolje govore njihovi koalicioni partneri, sa kojima sada potpisuju i memorandume o zajedničkoj saradnji, dodaje se u saopštenju PES-a.

- Tako njihov sadašnji strateški partner otvoreno priča o konverzacijama funkcionera URA-e sa Branom Mićunovićem u hotelu "Splendid", gdje se ugovarao reket od 150 hiljada eura za šverc cigareta - navodi se u saopštenju. 

Zato očekujemo od URA-e da pozovu svog koalicionog partnera da objelodani sva saznanja tim povodom na osnovu audio zapisa, kojima je imao pristup.

- Međutim, dok čekamo da Medojević objelodani dokaze u vezi optužbi na račun Abazovića, ono za šta ne trebaju dokazi jeste činjenica da je upravo "ruka pravde" nagradila Mićunovića dodjelom koncesije za priređivanje kazinskih igara na sreću, ovog puta u hotelu "Hilton". Dok su drugima montirali afere, očigledno da su funkcioneri URA-e sa onima protiv kojih se deklarativno zalažu, razrađivali razne kombinacije zvanično i nezvanično u raznim hotelima - zaključuje se u saopštenju PES-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:27