foto: Srđan Boljević / - FOTO: SRđAN BOLJEVIć
04/09/2023 u 10:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Peticija u svim gradovima Crne Gore: Od Milatovića traže da oduzme mandat Spajiću

Državna vlast treba da odražava volju naroda, zahtijevamo od predsjednika Jakova Milatovića da oduzme mandat za sastavljanje 44. Vlade Milojku Spajiču, navodi se u inicijativi

Grupa građana "Odbrana izborne volje" organizuje potpisivanje peticije u svim gradovima Crne Gore, kojom od predsjednika Jakova Milatovića traže  da oduzme mandat za sastavljanje 44. Vlade Milojku Spajiću.

- Mi, slobodoljubivi i slobomisleći građani Crne Gore, ujedinjeni u odbrani načela demokratije - da državna vlast treba da odražava volju naroda, zahtijevamo od predsjednika Jakova Milatovića da oduzme mandat za sastavljanje 44. Vlade Milojku Spajiču, navode u inicijativi.

Kako dodaju, ovakav zahtjev upućuju nakon što je mandatar Spajić potvrdio da ne namjerava da formira Vladu od onih političkih subjekata koji su dobili većinsku podršku glasača na minulim izborima zasnovanu na programskim i drugim obećanjima o borbi protiv kriminalnog, diskriminatorskog i destruktivnog nasleđa DPS-a i partija koje su, kako ističu, kolaburale sa trodecenijskim režimom Mila Đukanović.

Podsjetimo, ova grupa građana nedavno je organizovala auto-kolone širom Crne Gore.

"Odbrana izborne volje građana": Tražimo da Milatović oduzme mandat Spajiću

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 19:09