/ - DR ANDRIJA PETKOVIć POTPREDSJEDNIK OPšTINE TIVAT
11/06/2024 u 20:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Petković: Da je pravne države kopletno rukovodstvo EPCG podnijelo bi ostavke

Da je pravne države, uredjenog sistema, odgovornosti, ili stručnosti kompletno rukovodstvo EPCG podnijelo bi ostavke. A ni pojedini ministri poslije današnjeg kolapsa u Tivtu ne bi dalje grijali svoje fotelje. To navodi Andrija Petković, potpredsjednik Opštine Tivat.

- Možda bi tada svima bar malo bila jasnija priča o japanskom ministru saobraćaja koji je svojevremeno, jer mu je godišnje kašnjenje vozova bilo minut, zbog časti izvršio harakiri. Ali, malo je ovdje časti a niti je struje, nitI je struke, niti je sreće... Imamo šterika, ali kako je krenulo i njih će nam ponestatiI ko u ovakvim situacijama, u ovako nakardno postavljenom sistemu štiti privatnog preduzetnika i običnog građanina? Niko !!! Jer da je pravde umjesto jednog totalnog bezakonja, firmama koje uništavaju energetsku infrastrukturu uzimale bi se dozvole za rad - navodi on.

Dodaje da kompletno rukovodstvo, svi mogući i nemogući Izvršni i Upravni odbori EPCG podnijeli bi ostavke jer su iz Tivta izvukli stotine miliona eura,  a cent nisu uložile u elektroenergetski sistem.

 -Taj sistem datira od 1965.godine, pa je i laicima jasno da ne može da izdrži investicioni bum zadovolji nove potrebe Tivta. Zbog svog maćehinskog odnosa prema Tivtu i Tivćanima, zbog zločina prema turističkoj sezoni, morali bi se od strane nadležnih pozvati na odgovornost.Međutim pošto od svega toga neće biti ništa, nama u Opštini Tivat ostalo je da stavimo prst na čelo i vidimo šta i kako dalje. Jer očigledno je da od puno razgovora sa državnim glavesinama ima malo vajde - zaključuje on.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jul 2024 01:46