Андрија Петковић / - фото: Бокешки форум
04/05/2022 u 15:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Петковић: Грубо играње са законом и Уставом обиће се о леђа грађанима

Туризам се не гради на одлагању избора него улагањем у инфраструктуру, прије свега Боке, које су бивше и садашње Владе опустошиле и ојадиле, казао је предсједник Бокешког форума Андрија Петковић

Грубо играње са законом и Уставом оних који на жалост кроје судбину свих и као главну занимацију имају тражење рупа у закону, обиће се поново о леђа грађанима, казао је предсједник Бокешког форума Андрија Петковић.

Изговори о потреби обједињавања избора и "релаксираној" туристичкој сезони нису ништа друго него страх од воље грађана и увид у сва истраживања јавног мњења, казао је Петковић.

- Туризам се не гради на одлагању избора него улагањем у инфраструктуру, прије свега Боке, које су бивше и садашње Владе опустошиле и ојадиле - истакао је.

Како додаје, да стварно желе да се баве изборном реформом, "законодавци" би се довели к познанију права и обијединили их 5.јуна. Не грађане Тивта и Будве читаве туристичке сезоне остављали у рукама принудних управа. Бавили би се могућношћу увођења отворених листа и омогућили свим дијеловима државе равноправну заступљеност у Парламенту. Прије свега Боки которској којој би дали статус посебне изборне јединице.

Ми у Бокешком Форуму понашаћемо се као да су избори 5.јуна не желећи да учествујемо у мутним радњама оних који у Тивту нит могу да саставе листу нит да прикупе потписе, навео је Петковић.

Страх је господо чудо, али ни он као ни грижа савјести не нестаје за пар мјесеци. За то је потребно више од времена које  ипак нит пере нит лијечи све, закључује предсједник Бокешког форума.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 10:48