Ана Писонеро / Ана Писонеро - Ана Писонеро
19/05/2021 u 15:11 h
Marija TomićMarija Tomić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Писонеро: Боjкот парламента ниjе одрживо рjешење

Позивамо све политичке актере да конструктивно раде заjедно на унапређењу реформи коjе се односе на Европску униjу и пронађу одрживо рjешење за тренутну политичку ситуациjу кроз диjалог, казала је Писонеро

Боjкот рада парламента ниjе одрживо рjешење, саопштила jе портпаролка Европске комисиjе Ана Писонеро Хернендез поводом одлуке Демократске партиjе социjалиста (ДПС) да не учествуjе у раду Скупштине.

– Позивамо све политичке актере да конструктивно раде заjедно на унапређењу реформи коjе се односе на Европску униjу (ЕУ), и пронађу одрживо рjешење за тренутну политичку ситуациjу кроз диjалог, у духу одговорности и у интересу грађана – казала jе Писонеро за Телевизиjу Црне Горе.

Она jе нагласила да jе кључно сачувати простор за диjалог у парламенту.

– Као што jе раниjе саопштено, како би се даље напредовало на путу ка ЕУ, потребан jе међустраначки диjалог, укључуjући и диjалог о кључним именовањима у правосуђу – рекла jе Писонеро, преноси портал РТЦГ.

Шеф посланичког клуба ДПС-а Даниjел Живковић казао jе раниjе да та странка у наредном периоду неће учествовати у пленарним засjедањима Скупштине, као ни у раду скупштинских радних тиjела и Одбора за реформу изборног законодавства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

15. maj 2024 18:02