Miloš Pižurica / - FOTO: PES
29/03/2024 u 12:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pižurica: Saslušati Medojevića povodom dokaza o umiješanosti Abazovića u šverc cigareta

Povodom tvrdnji nekadašnjeg poslanika Nebojše Medojevića o postojanju konkretnih dokaza da je lider GP URA Dritan Abazović uključen u šverc cigareta, očekujem da nadležni pozovu Medojevića na saslušanje, saopštio je poslanik PES-a Miloš Pižurica.

- Jako je važno za građane Crne Gore da se otkloni i ova dilema, te da se ustanovi da li je bivši koordinator službi bezbjednosti uključen u šverc cigareta ili je Medojević koji je sadašnji memorandumski partner Abazovića govorio neistine. Ovo je jako važna tema za građane Crne Gore, pogotovo što je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije u vrhu prioriteta svih odgovornih činilaca društva, naveo je Pižurica.

On je kazao da ukoliko nisu tačne tvrdnje Medojevića, očekuje da Abazović podnese tužbu i dokaže na sudu šta je istina.

- Upravo je aktuelni premijer, kao žrtva kontinuiranih i neutemeljenih napada od gospodina Medojevića, zaštitu potražio na sudu. Tada, aktuelni Abazovićev memorandumski partner nije pružio bilo kakav dokaz kojim bi potvrdio svoje navode, koje je godinama iznosio. Stoga, jako je važno i zbog javnosti da se razjasni ko je u pravu, Medojević ili Abazović, a memorandum o saradnji neće biti ugrožen, jer sam siguran da će dva jako bliska ideološka partnera prevazići sve nekadašnje trzavice, zaključio je Pižurica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. jun 2024 06:49