Pljevlja / B.Je.
28/02/2024 u 09:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pljevaljski odbor odlučno i jedinstveno uz PES i njegove ciljeve

Najbitniji od njih su ekonomski prosperitet države i građana, pravna država i evropske integracije, navode u saopštenju

Pljevaljski odbor Pokreta Evropa sad odlučno i jedinstveno ostaje privržen programskim ciljevima našeg pokreta, navodi se u saopštenju.

- Najbitniji od njih su ekonomski prosperitet države i građana, pravna država i evropske integracije. Radi ostvarenja navedenih ciljeva u samo prethodnih 100 dana rada Vlade i Parlamenta ostvareni su značajni rezultati. Na osnovu dosadašnjeg rada ubjeđeni smo da će, onako kako su sproveli i program Evropa Sad 1, a nakon reformi u finansijskom sektoru, dovršiti implementaciju i programa Evropa Sad 2, čime će se minimalne plate povećati na 700 eura, a prosječne na 1000 eura, navode iz pljevaljskog odbora PES-a.

Kako dodaju, očekivanja Pljevalja za neredni period su poboljšanje uslova života i nova radna mjesta za više od dvije hiljade nezaposlenih.

- Konačno započinjanje gradnje nove bolnice i brze ceste koja bi povezala Pljevlja sa Sarajevom i Bijelim Poljem. Sve navedeno rezultat je marljivog i stručnog rada prije svega kadrova Pokreta Evropa sad na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem, čime su zaslužili naše povjerenje i punu podršku, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 09:46