Pokret Evropa sad Ilustracija / - FACEBOOK
24/03/2023 u 18:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pokret Evropa sad: Jedino DPS osluškuje Šešelja i razmišlja o njemu

Upravo zbog nepostojanja bilo kakve veze između Šešelja i Milatovića, navodna podrška koja ima za cilj da odvuče pažnju određenog dijela birača je suštinski podrška Milu Đukanoviću, njegovom starom ratnom drugu - ističu u saopštenju

Tokom oproštajne kampanje, Đukanović je po prvi put govoreći o džepovima mislio i na džepove građana – i to svrstavajući ih u svoj ambiciozni plan o rezervoarima podrške koje bi trebalo aktivirati.  Ti džepovi i rezervoari predstavljaju njegove dugogodišnje dužnike – prijatelje, saradnike, kumove i ratne drugove, saopštili su iz Pokreta Evropa sad.

Vojislav Šešelj je prisustvovao inauguraciji odlazećeg predsjednika Mila Đukanovića u januaru 1998. godine, kada je budući predsjednik Jakov Milatović imao svega 10 godina, dodali su iz Pokreta.

- Upravo zbog nepostojanja bilo kakve veze između Šešelja i Milatovića, navodna podrška koja ima za cilj da odvuče pažnju određenog dijela birača je suštinski podrška Milu Đukanoviću, njegovom starom ratnom drugu - ističu u saopštenju.

Kako dodaju, da održavaju blisku prijateljsku vezu govori i to da nije bilo tako davno kada je Đukanović čestitao slobodu Šešelju i time pokušao da nas vrati u 90te iz kojih nikad, osim deklarativno, nije izašao.  

- U želji da prikrije činjenicu kako ga i pristalice iz dijaspore polako napuštaju, Đukanović u oproštajnoj kampanji pokušava da osokoli i svoje davnašnje podržavaoce. Problem je samo što su i oni sve rjeđi - dodaju.

Svjestan da je njegova “državnička” politika u potpunosti razobličena od strane svih građana u Crnoj Gori, sve nade polaže u činjenicu da će dijaspora, koja se na vrijeme spasila njegovih nepočinstava, pružiti pomoć kako bi još pet godina uživao pravnu zaštitu i imunitet, navode iz Pokreta. 

Očigledno je, kako su kazali "još samo Vukoviću i njemu sličnim podstrekivačima nesloge važno šta misle gospoda Raković, Šešelj i slični čim ih toliko osluškuju i razmišljaju o njima."

Digitalno je doba, vrijeme je da se naviknete na činjenicu da je svakom građaninu istina sve bliža i da ćemo vas 2. aprila poslati u političku prošlost, tamo gdje odavno pripadate. zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. jun 2023 21:38