/ Foto: LAZAR RUZIC
16/11/2022 u 15:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pokret "Ima nas": Našu peticiju potpisalo 15.000 građana, pomjeramo se s mrtve tačke

Pozvali su još jednom građane da u četvrtak, na platou ispred Skupštine, odbrane građansku Crnu Gora i da država, kako su naveli, konačno prodiše punim plućima

Peticiju za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, koju je pokrenuo Pokret Ima nas, potpisalo je preko 15.000 građana.

Iz Pokreta Ima nas su kazali da im veliki broj zainteresovanih građana iz dana u dan daje podršku, prenosi Mina. 

Kako su naveli, broj potpisa će u narednim danima biti još veći, jer građani žele da se konačno Crna Gora pomjeri sa mrtve tačke na kojoj se nalazi posljednje dvije godine.

- Žele skraćenje mandata aktuelnog saziva Skupštine i da kroz raspisivanje vanrednih parlementarnih izbora dobijemo državno odgovornu Vladu koja će štiti interese države i raditi u korist građana- kaže se u saopštenju.

Navodi se da takav odziv građana predstavlja potvrdu ispravnosti borbe Pokreta Ima nas kroz zahtjeve koje su iznijeli i od kojih ne odustaju.

Oni su pozvali građane da u četvrtak, na platou ispred Skupštine, odbrane građansku, demokratsku, evropsku Crnu Goru, i da država, kako su naveli, konačno prodiše punim plućima.

- Da im jasno i glasno poručimo da se nećemo pomjeriti ni milimetar dok se naši zahtjevi ne ispune i dok ne izvučemo Crnu Goru iz kandži u kojima je drži ova pogubna Vlada sa tehničkim premijerom na njenom čelu. Naša generacija ima šansu da ispiše novu istoriju Crne Gore. Budi i ti dio nje. Čekamo vas četvrtak u 20 sati, plato Skupštine- zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. septembar 2023 04:19