Абазовић, Радичевић / - фото: Радичевић
22/01/2022 u 09:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радичевић: Изиграти постигнуту синергију и слогу могу само они који потичу из легла озлоглашене Позитивне

Ни длака на глави ми ниjе помислила да ће УРА урадити овако нечастан потез, поручио је Радичевић

Дипломирани политиколог Бато Радичевић обратио се грађанима поводом иницијативе за изгласавање неповјерења Влади, коју је иницирао Дритан Абазовић као лидер УРЕ.

- Био сам у УРА у инициjативном одбору, дакле од првог дана! Био сам до приjе неки дан и у Општинском одбору! Ни длака на глави ми ниjе помислила да ће УРА урадити овако нечастан потез, коjим ће изиграни вољу стотине хиљада храбрих и карактерних  људи, било са литиjа, било грађанских протеста! Изиграти симбиозу и постигнуту синергиjу и слогу, толиког броjа људи, и то баш оних коjи су их поставили у сами политички врх Ц. Горе, могу само људи коjи потичу из познатог легла озлоглашена ПОЗИТИВНЕ! Jесте ме срамота, али преовладава више револт, биjес... што не могу ништа више урадити!  Њих треба да jе Срамота, али они Вjероватно не знаjу шта jе то!! Њима jе важан плиjен коjи су остварили, на оваj или онаj начин! - поручио је Радичевић. 

Он је казао да се извињава свим Демократама што је са њима водио беспоштедну расправу и што ниjе водио рачуна када jе његова оштрина била у питању.

- Иначе, сада позивам поштени НАРОД  Ц. Горе, да почнемо нову борбу, jер макар смо виђели своjу моћ, коjа jе вjеруjте подједнака, ако не и jош већа, jер на"терену" у стварном животу, ништа се ниjе промиjенило! Jер,  ово jе само игра прљавих  политичара..а поштеног НАРОДА  има много више... .! Каква jе то мањинска влада са 12% већине, како мисле да спроводе политику да им ДПС гласа судске савjете и законе, па то jе Влада ДПС-а а не нове већине срам их било. Покушаваjу да се играjу са здравим разумом народа коjи их jе лансирао. Напунимо поново батерије, идемо даље, нема предаје! - истакао је политиколог Радичевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:18